6932493158,6972138441 ΘΕΣΗ ΣΤΕΡΝΑ ΧΑΤΖΗΜΗΤΡΟΥ, Μάνδρα kostasvatsakhs@gmail.com
hero image
 
 
Α. Δ. Βατσάκη
Μεταφορική Εταιρεία | Μάνδρα Αττική

Η μεταφορική εταιρεία Α. Δ. Βατσάκη, με επικεφαλής τον Κωστή Βατσάκη, αναλαμβάνει με ασφάλεια και συνέπεια παντός είδους μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Αττική.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας άμεσα με γνώμονα την τάξη και τη σωστή οργάνωση, τηρώντας τις αρχικές μας συμφωνίες με τον εκάστοτε πελάτη μας.

Σας απαλλάσσουμε από το άγχος της συσκευασίας και του τρόπου μεταφοράς βαρέων και εύθραυστων αντικειμένων, αφού τα υλικά συσκευασίας μας, τα ανυψωτικά μας μηχανήματα και η εμπειρία των μεταφορέων μας δίνουν λύσεις σε κάθε περίπτωση.

Εμπιστευτείτε τη γνώση, την εμπειρία και την αξιοπιστία μας για μεταφορές και μετακομίσεις σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αττική και Πανελλαδικά. 

 


 

 
     
 
ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
Πραγματοποιούμε μεταφορές τροφίμων και ευαίσθητων στη θερμοκρασία εμπορευμάτων με σύγχρονα φορτηγά - ψυγεία. Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά παρασκευασμάτων catering σε όλη την Αττική.
 
     
     
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ
Αναλαμβάνουμε υπηρεσίες μετακόμισης επίπλων και οικοσκευής με δυνατότητα αμπαλάζ και συσκευασίας. Πραγματοποιείται χρήση ανυψωτικών μηχανημάτων για βαρέα αντικείμενα και πρόσβαση σε κάθε όροφο κτιρίου.
 
     
     
 
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ - COURIER
Άμεση μεταφορά εμπορευμάτων και δεμάτων σε όλη την Αττική με ταχύτητα, συνέπεια και αξιοπιστία. Εξυπηρέτηση για ιδιώτες και επιχειρήσεις, με ένα μόνο τηλεφώνημα, στην πόρτα σας!
 
     

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Πραγματοποιούμε δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας και εκτίμηση του κόστους μεταφοράς των αντικειμένων σας.